Over ons - Keers

Over ons

Met bijna 60 jaar ervaring is Keers een gevestigde naam in Burgerlijke bouw en Utiliteitsbouw. Sinds de jaren 60 creëren we oplossingen van engineering tot montage.

Bij Keers kunt u rekenen op persoonlijke service en gedreven vakmensen die telkens weer tot het uiterste gaan om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Wij werken graag met u samen om van ontwerp naar uitvoering te komen. Van stalen deuren en ramen tot aan hoogwaardige brandwerende vluchtdeuren in tunnels. Maar ook voor deuren met speciale toepassingen, zoals inbraakwerende deuren, bent u bij ons aan het juiste adres. Innovatie en samenwerking staan bij ons centraal. Bij Keers kunt u rekenen op persoonlijk service en gedreven vakmensen die telkens weer tot het uiterste gaan om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.

Lees meer
Productontwikkeling - Keers

Kwaliteit, samenwerking en klanttevredenheid

Veiligheid vraagt om kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons voorop. In nauwe samenwerking met onze klant ontwikkelen we de meest geschikte oplossing. Klanttevredenheid staat hierbij centraal. We waarborgen onze kwaliteit door ons kwaliteit managementsysteem te certificeren.


Nederlands vakmanschap

Keers is een gevestigde naam in Burgerlijke bouw en utiliteitsbouw. Onze tunneldeuren zijn toonaangevend, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Keers beschikt over de juiste kennis en kunde. Dit is geldt niet alleen voor onze tunneldeuren, maar uiteraard ook voor onze andere producten. Van engineering tot de productie en van montage tot het onderhoud van de deuren. Keers is een totaalpartner die opdrachtgevers ontzorgt met Nederlands vakmanschap.


Vakmanschap tunneldeuren - Keers